Az MRA gyártó bemutatása

A közel 50 éve alapított MRA alapjai a motorkerékpár versenyzésben gyökereznek. Ez vezetett a gyártó  névválasztáshoz is: MRA = Motorcycle Racing Accessories (motorkerékpár-versenykiegészítők).

Az első néhány évben, az MRA a versenypályák körül tevékenykedett. Idomokat, plexiket és versenyüléseket fejlesztett. A nyolcvanas évek vége felé, az MRA már kizárólagosan a motorkerékpár plexik fejlesztésére és gyártására specializálódott.

Az MRA csapata képzett és magasan motivált technikusokból és szakemberekből áll, akik a vállalat 4000 m²-es telephelyén a legmodernebb gyártási és fejlesztési technikák alkalmazásával fejlesztik és gyártják a kiváló minőségű termékeket.

Hagyomány és innováció. Az MRA a kezdetektől fogva új, független termékek kifejlesztésére törekedett. Ez abból ered, hogy a vállalat alapítói, Gerhard és Johannes Klement a 80-as évek elején kizárólag a versenyzéshez fejlesztettek és gyártottak olyan termékeket, mint a burkolatok, szélvédők és üléspúpok.

Az MRA rendelkezik az EN ISO 9001:2008 szabvány szerinti tanúsítvánnyal, valamint a német szövetségi gépjármű nyilvántartó hivatal által kiadott KBA tanúsítvánnyal.

Az MRA jelenleg a motorkerékpár-kiegészítők egyik legismertebb márkája, a világ közel hatvan országában van jelen kiváló minőségű termékeivel.